olemaan välittämättä trolleista?
Oikeasti, onko se niin hemmetin vaikeaa olla välittämättä? Siinähän ei tarvi edes tehdä mitään, kun ei vastaa eikä huomioi tai mitään. Ainakaan jos saa asiattomia kommentteja blogiinsa. Sama blogia lukeville, antakaa niiden trollien nyt vain olla! Eihän ne _oikeasti_ kauaa jaksa jos kukaan ei vastaa niille. Ne saattaa siitäkin mussuttaa mutta silloinkaan ei tarvi vastata. Eihän ne silloin voi eikä saa mitään. Ehkä korkeintaan floodata viestitilaa, mutta onhan useimmilla blogaajilla valtuudet poistaa tällaiset kommentit. Joten miksi se nyt on aina niin oudon hankalaa?

Nyt tyhmemmillekin tiedoksi, trollit kirjoittavat tai tekevät asioita tarkoituksena vain ärsyttää toista. Eiköhän pidetä tämä mielessä kun yritetään haravoida että onkohan tämä nyt vain negatiivinen mielipide vai röllääjä. Kannattaa myös sitä omaa rimaa laskea vähän alemmas ettei aina vetäisi hernettä aivolimoihin pienestäkin sanasesta.

Esimerkkinä eräs kaverini yrittää jatkuvasti ärsyttää minua mutta koska tiedän että se tekee sitä nimeomaan siksi että ärsyyntyisin niin en sitten kiusallanikaan ärsyynny. HÄHÄ.