Armeijan helikopteripilottien lentotaidot ei kyllä vakuuttanut tuossa. Minäkin olin tuohon nimenomaiseen kopteriin verrattuna hyvä lentäjä....Ja tankilla ajaessa kun ei jaksanut kikkailla niin ajoi vain talla pohjassa läpi, niin että typerät ukkelit, jotka yrittivät heittäytyä sivuun tieltäni, heittäytyivät väärään suuntaan suoraan alleni..... BI

En edes tehtävänantoa ehtinyt lukea kun hemmetin superzombirölli hyökkää päälle! Olkoon vaikka kuinka zombisaastainen alue, ei niiden tarvi sekunnin murto-osassa uuden missionin alkamisesta uida liiveihin RAIIVVOOOAARRRH.

P-ska laatu mutta tulipahan tehtyä!

Minä ainakin olisin vain kiitollinen jos yhtäkkiä voisin hyppiä katoilta loukkaamatta itseäni, muuttaa käsiäni veitsiksi ja ruoskiksi yms., juosta pitkin seinää ja viedä parkourin uudelle tasolle, juosta autoja nopeammin kävelykadulla harjoittaen ihmiskeilausta ja olla pitkälti voittamaton superolento joka syö ihmisiä..... hetki, ehkä en halua mahanpuruja, joten jätetään kannibalismi väliin.
Alex Mercer, you fool.

Pitkä merkintä... mutta btw, saatan tehdä useamminkin tällaisia pelipäivityksiä. Ainakin jos aloitan uuden pelin tai läpäisen toisen.